Palatul Vulturul Negru Oradea - Expoziții Imersive

10iun(iun 10)10:00 am11(iun 11)8:00 pmPalatul Vulturul Negru Oradea - Expoziții ImersiveEXPOZIȚIE

Descriere

Prezentăm în premieră în data de 10 și 11 iunie, între orele 10-20 (cu intrare din strada Independenței), expoziții imersive prin care se pun în valoare decorațiunile în stare de conservare din interiorul Palatului Vulturul Negru – holurile de intrare și sălile aflate la etaj. Efectele vizuale vor fi la cote maxime.
Prezentată de la intrarea principală, se va vedea cu ajutorul laserelor decorațiunea originală din mozaic aflată în pardoseală, astfel că vizitatori vor putea imortaliza imagini spectaculoase și în același timp inedite.
Experiența va continua la etaj unde se vor vedea în expoziție, discret luminate, obiecte din domeniul audiovizualului. O parte sunt cele originale care au fost păstrate in situ, precum role de film și aparatură dar și bunuri cu valoare culturală din colecția domnului Dinicu Braghină.
Apoi vizitatorii vor fi surprinși de instalația cu oglinzi din sala mare, ce va pune în valoare decorațiunea amplă și unică a tavanului. Turul în spațiile din Vulturul Negru se va încheia cu expoziția – instalație despre originalitatea, reinterpretarea și restaurarea scaunelor de epocă organizată în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din Romania Filiala Bihor.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Oradea, prin Oradea Heritage.

Credit fotografic: Larisa Birta – AI photograph

more

Când?

10 (Sâmbătă) 10:00 am - 11 (Duminică) 8:00 pm