ART NOUVEAU ÎN LINII DE ARHITECTURĂ

CÂND: 10-13 IUNIE 2021

UNDE: Sala Media, Muzeul Naţional al Ţăranului Român

ORGANIZATOR: Muzeul Naţional al Ţăranului Român – Centrul de Excelență în Arhitectură, Arte și Audiovizual (C.E.A.A.A.).


De Ziua Mondială a Art Nouveau-ului, Centrul de Excelență în Arhitectură, Arte și Audiovizual (C.E.A.A.A.) împreună cu Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti şi partenerii săi prezintă proiectul expoziţional, educaţional şi creativ intitulat „ART NOUVEAU ÎN LINII DE ARHITECTURĂ”. Prin evenimentul „ART NOUVEAU ÎN LINII DE ARHITECTURĂ”, prezentam publicului larg şi comunității culturale internaționale explorarea patrimoniul Art Nouveau-ului prin fotografie şi prin tehnicile desenului realizate de tinere talente creative.

5 iunie este data limită de transmitere a lucrărilor elevilor. Acestea vor avea înscrise pe verso, cu majuscule, următoarele date de identificare: clasa, secțiunea de concurs, nume, prenume, liceul / orașul / județul și profesorul coordonator.

Lucrările în original vor fi predate fizic la Sala Media M.N.T.R. până la data de 6 iunie 2021 ora 16.00

Lucrările în original pot fi predate fizic la sala până la data de 6 iunie 2021, inclusiv, ora 16:00.

Evenimentul este vernisat pe 10 iunie 2021 la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, în Sala Media, ora 18:00, intrare din Strada Monetăriei nr.3, și cuprinde expunerea lucrărilor, acordarea diplomelor și conferința dedicată.

Între 10 și 13 iunie puteți vizita expoziția și participa la activități conexe.

Data, ora și locul desfășurării: Joi, 10 iunie, ora 18:00 la Muzeul Naţional al Ţăranului Român – Centrul de Excelență în Arhitectură, Arte și Audiovizual (C.E.A.A.A.).

Mai multe detalii găsiți la: http://www.muzeultaranuluiroman.ro/ și puteți scrie pentru informații suplimentare la art.nouveau.romania@gmail.com.